Αποτελέσματα "Run Greece Ηράκλειο 2024"

Αποτελέσματα "Run Greece Ηράκλειο 2024"

Η αυλαία για τους αγώνες RUN GREECE 2024 άνοιξε φέτος στο Ηράκλειο, όπου και πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία την Κυριακή, 7 Απριλίου οι αγώνες RUN GREECE Ηράκλειο 2024!

Στους αγώνες συμμετείχαν περισσότεροι από 3500 δρομείς όλων των ηλικιων, καταγράφοντας έτσι ρεκόρ συμμετοχών για την τελευταία πενταετία.

Στο αγώνισμα των 10000μ. νικητής στέφθηκε ο Ιωάννης Παπαλεωνίδας, δεύτερος τερμάτισε ο Εμμανουήλ Σηφάκης και στην τρίτη θέση ο Γιάννης Λαυρεντάκης, ενώ στις γυναίκες η Αίμιλη Πρωτογεράκη, Carolina Salassa και Ειρήνη Φουρναράκη αντίστοιχα.

Όλα τα αποτελέσματα στα 10000μ. μπορείτε να δείτε ΕΔΩ


Στα 5000μ. τον αγώνα κέρδισε ο Πέτρος Κουρουπάκης, στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Νίκος Βλάχος, και την τριάδα στο βάθρο συμπλήρωσε ο Klajdi Beqiri.



Στα 5000μ γυναικών κατέκτησε την πρώτη θέση η Αλεξάνδρα Σμυρνάκη, δεύτερη τερμάτισε η Άννα Κενδριανάκη, και στην τρίτη θέση η Εμμανουέλα Λουρεντάκη.

 Όλα τα αποτελέσματα στα 5000μ. μπορείτε να δείτε ΕΔΩ




💥ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις το ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ για το 2024


Ακολουθήστε το Τρεχαλητό στο FACEBOOKINSTAGRAM

και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο 

YOUTUBE

Το Τρεχαλητό

Το Τρεχαλητό είναι μια σελίδα που ανταποκρίνεται σε ερασιτέχνες αθλούμενους, με κύριο σκοπό τη διάδοση του ελεύθερου τρεξίματος σε όσους δεν το γνωρίζουν, αλλά και την συνεχή ενημέρωση ήδη αθλούμενων δρομέων, γύρω από επίκαιρα θέματα που αφορούν το δρομικό κίνημα στην χώρα μας, όπως η διοργάνωση αγώνων δρόμου, αποτελέσματα αγώνων, θέματα διατροφής και υγείας και πολλά άλλα!

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη Παλαιότερη
".